Contributie Sport en sportkleding

niet van toepassing

Voor kinderen van:

  • 4 t/m 17 jaar uit Weert en Cranendonck
  • 4 t/m 18 jaar uit Nederweert

Je wilt je kind graag laten sporten. Naar voetbal, judo, turnen of een andere sport. Het is gezond voor kinderen en fijn om mee te doen met andere kinderen. Op dit moment heb je misschien geen geld voor sport. Jij bent echt niet de enige en we helpen je graag. Je kunt bij ons een aanvraag doen voor een bijdrage aan de contributie of het lesgeld, maar ook voor de noodzakelijke sportkleding.

In Weert en Nederweert werken wij samen met het Jeugdfonds Sport (JFS). Vul het aanvraagformulier in en wij gaan snel voor jou aan de slag.

Voor vergoeding gelden maximum bijdragen. Heb je al via een andere instantie een beroep gedaan op het Jeugdfonds Sport, dan kun je dat niet via Leergeld nog een keer aanvragen. Je kunt wel elk jaar opnieuw een aanvraag doen.

Voetbaldagen / kampen bij de eigen club kunnen bij JFS aangevraagd worden en zullen, mits binnen het budget, vergoed worden.

Na de goedkeuring van de aanvraag door JFS wordt de factuurdoor Leergeld betaald aan de sportvereniging en de leverancier van sportkleding.